Niet lekker in je vel zitten

Niet lekker in je vel zitten vanuit de kinesiologie bekeken

Niet lekker in je vel zitten is vervelend en zorgt ervoor dat u niet kunt functioneren zoals u wilt. Mijn visie is dat uw klachten bij de oorzaak moeten worden aangepakt. Vanuit mijn kennis over kinesiologie help ik u graag om de balans in uw lichaam te herstellen. Deze balans kan door vele oorzaken verstoord zijn geraakt. Denk bijvoorbeeld aan een emotionele gebeurtenis, stress, voedselintolerantie of hormonale disbalans. Mijn behandelingen vinden plaats in een rustige omgeving waarin er ruime aandacht is voor het waarom van niet lekker in je vel zitten. Ieder mens is uniek en daarom wordt de behandeling aangepast aan uw klacht en situatie. Door kinesiologie wordt het zelf herstellend vermogen van uw lichaam weer gestimuleerd! Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier en ik geef zo snel mogelijk een terugkoppeling.

Niet lekker in je vel zitten oplossen

Hoe kunt u niet lekker in je vel zitten oplossen? Allereerst heeft u al een goede stap gemaakt om op zoek te gaan naar manieren om uw klachten aan te pakken. Wanneer u kiest voor behandeling door middel van kinesiologie zal er eerst een geheel pijnloze spiertest worden uitgevoerd. Uit deze test wordt duidelijk waardoor u uit balans bent geraakt en wat de oorzaak van uw klachten is. Wanneer de oorzaak helder is, gaan we samen op zoek naar een passende hersteltechniek om uw lichaam weer zo goed mogelijk in balans te brengen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op!

Behandelplan bij niet lekker in je vel zitten

Zoals gezegd is iedere behandeling voor niet lekker in je vel zitten aangepast op de persoon en is er niet een eenduidig behandelplan te beschrijven. Wel werk ik tijdens een behandeltraject volgens een stappenplan die de leidraad vormt voor het opstellen van een behandelplan. Zo zal ik u tijdens de intake uitleggen hoe ik te werk ga en laat ik u kennismaken met spiertesten. Verder test ik de waardes van vitamines en mineralen in uw lichaam. Als u met name last van stress gerelateerde klachten kunt u kiezen om bij mij een burn-out behandeling in Rotterdam te volgen. Investeer in uzelf door nu een consult in te plannen!


Begin met chatten
Hi, hoe kan ik je van dienst zijn?