Kinesiologie cursus Espavo Allergieen

Kinesiologie cursus Espavo Allergieen

Donderdag 6 juli hadden wij de laatste cursus dag van de Kinesiologie cursus ESPAVO® Allergieën. Met trots kan ik iedereen mededelen, dat ik mijn certificaat heb behaald!

In deze cursus leer je allergieën, intoleranties en overgevoeligheden te elimineren op een doeltreffende en blijvende manier. Allereerst wordt er aan jezelf gewerkt, want als je zelf last hebt van overgevoeligheden kun je klachten krijgen tijdens het balanceren van je cliënten. Je krijgt natuurlijk ook verschillende protocollen voor het werken in de praktijk. De nadruk in deze cursus ligt op het balanceren van de oorzaak en de gevolgen van de overgevoeligheid naast het oplossen van het probleem zelf, waardoor er op een snelle en grondige manier gewerkt wordt.

Mocht u meer informatie willen over wat ik voor u kan betekenen kunt u contact met mij opnemen via 0633835656.

Met vriendelijke groet,

Laura Zijdenbos

Kinesioloog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten
Hi, hoe kan ik je van dienst zijn?