Coaching en Kinesiologie voor Jongeren


Kinesiologie voor Jongeren


Jong zijn is niet zo eenvoudig. Als jongere is het soms lastig om onder woorden te brengen wat er aan de hand is. Misschien heerst er een bepaalde schaamte waardoor je liever niet met je ouder(s) hierover praat. De wereld trekt aan je, je ‘moet’ maar van alles, maar wie ben je eigenlijk zelf? En hoe ga je om met al die verwachtingen? School, studie, sport, vrienden, ouders, relaties, hobby, alles kost tijd en energie. Niet gek dat je soms even onzeker bent of vastloopt.

Het is heel normaal om af en toe even stil te staan bij jezelf. Want uiteindelijk heb je er zelf het meeste baat bij als je weer lekker energiek in je vel zit. Maar hoe doe je dat? Herken je deze voorbeelden?

• Je worstelt met; Wie ben ik? Wat wil ik worden? Wie wil ik zijn?
• Een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst hebt
• Makkelijk te beïnvloeden bent
• Je stoerder voordoet dan je werkelijk bent
• Verbinding maken met je ouders en vrienden moeilijk is
• Behoefte hebt aan iemand die met jou en je ouders meedenkt

Als Kinesioloog en coach kan ik je daarbij helpen. We gaan samen werken aan o.a. inzichten, eigenwaarde, zelfbewustzijn en behoeftes. Hier heb je zeker de rest van je leven profijt van.

Be in Balance biedt training, coaching en de passende behandeling aan.Voor jongerencoaching geldt; Ben je nog geen 18 jaar, dan is er altijd toestemming van je ouders/verzorgers nodig. We kunnen een online kennismakingsgesprek inplannen. Samen besluiten we dan of jouw ouders bij de intake en vervolggesprekken aanwezig zullen zijn, jouw stem is daarin leidend!


Begin met chatten
Hi, hoe kan ik je van dienst zijn?