Hormonen

Persoonlijk hormoonconsult

Door druk vanuit de maatschappij verliezen veel vrouwen hun kracht, intuïtie en doorzettingsvermogen. Rust, beweging en het eten van goede voeding schiet er daardoor vaak bij in. Dit heeft enorm veel impact op de hormoonhuishouding.

Ik heb zelf heel lang met een hormonale disbalans gelopen en kreeg daardoor migraine aanvallen. Ik slikte al vanaf mijn 14e de pil, omdat dat “normaal” was. Ik heb ook een periode de Diane pil geslikt, waar ik heel ziek van werd, depressieve buien en woede uitspattingen. Ik kwam er veel later pas via de hbo opleiding  Kinesiologie, consulten en zelfstudie er steeds meer achter, dat het niet normaal is en de pil enorm veel schade toe kan brengen! Ook kunnen bepaalde gebeurtenissen in je leven je helemaal in de war schoppen en zelfs je menstruatie stoppen of ongecontroleerde bloedingen veroorzaken.

Tijdens een persoonlijk hormoonconsult breng ik jouw klachten in kaart d.m.v. een uitgebreide anamnese ( vragenlijst), waarbij we kijken welke hormonen uit balans zijn, aanvullend met een (pijnloze) test waarop ik een plan samenstel. Dit plan is gebaseerd op een persoonlijk suppletie advies, voedingsadvies, we weken aan je mindset en een bewegingsplan.

Wil je dat ik je persoonlijk begeleid? Stuur dan een email naar info@kinesiologiebeinbalance.nl of bel naar 06-33835656. 

Wat clienten zeggen over een persoonlijk hormoonconsult:

CN schreef:

Ik ben 2 januari ongesteld geworden!! Na 11 maanden niet ongesteld te zijn geweest en de gedachte dat ik al in de overgang zou zijn zo jong en ben een paar kilo afgevallen, dus het gaat de goede kant op.

MSBL schreef:

Wat ben ik blij dat ik via, via bij Laura in haar praktijk terecht ben gekomen. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik mij direct op mijn gemak. Haar deskundigheid en kennis gaven voor mij al gauw het gevoel dat ik op de juiste plek was om mijn ‘hormonale disbalans’ probleem aan te pakken.

Al bij het intake gesprek kwam naar voren dat de oorzaken veel invloed hadden gehad in mijn leven. Ik had hier zelf nooit over nagedacht. Nu ik een aantal maanden verder ben, heb ik veel geleerd over wie ik ben. Bewustwording van de oorzaken en het leren te vertrouwen op mijn gevoel heb ik (terug) gekregen. Het ‘hormonale disbalans’ probleem is verholpen ook mijn omgeving merkt positieve veranderingen. Dit is mij dankzij Laura gelukt en dit gun ik ook een ander. Uiteindelijk doe je het zelf maar je wordt wel op de goede weg geholpen.

Wat kan ik voor je doen?

  • Voedingsadvies
  • Hormoon analyse
  • Suppletie advies
  • Afvallen en dieet advies
  • Burn-out & Stress release advies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Begin met chatten
Hi, hoe kan ik je van dienst zijn?