Reviews

Wie kunnen dit nou beter vertellen dan mijn cliënten? Aan cliënten is gevraagd een korte omschrijving te geven van hun ervaringen. In de relatie tussen kinesioloog en de cliënt staat vertrouwelijkheid voorop. De onderstaande ervaringen van cliënten, zijn bewust anoniem weergegeven. De genoemde ervaringen worden getoond om een beeld te geven van de verschillende soorten hulp die ik aanbiedt als kinesioloog.
Heeft u naar aanleiding van de ervaringen van cliënten nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u een intake inplannen? Neem gerust hier contact op.

28 Comments

 1. RvH schreef:

  Ik ben voor mijn intake bij Laura geweest. Hele relaxte sfeer in de praktijk en direct een ontspannen gevoel bij haar. Ik kwam met klachten voor onrust, stress. Tijdens de intake heeft Laura een voortest gedaan om een beeld te krijgen van hoe mijn lichaam reageerde, zij legde bij iedere stap goed uit wat ze ging doen. Na de intake heeft zij mij huiswerk meegegeven en voor over twee weken een nieuwe afspraak gepland. Ik voel me nu al lichter en energieker dan voor onze afspraak en kijk uit naar de komende afspraken.

 2. DY schreef:

  Een jaar geleden wist ik niet van het bestaan van kinesiologie af maar wat ben ik blij dat ik hier inmiddels achter ben gekomen.
  Ik kwam bij Laura in de praktijk i.v.m. diverse lichamelijke en met name psychische klachten. We zijn nu een aantal behandelingen verder en ik voel me zóveel beter dan voor deze behandelingen. Eindelijk zit ik weer echt lekker in mijn vel en sta ik een stuk steviger in mijn schoenen!

  Laura heeft vanaf de eerste ontmoeting goed en duidelijk uitgelegd wat kinesiologie en de bijbehorende behandelingen inhoud en wat zij precies gaat doen. Ik vind elke behandeling fijn, interessant en zeer leerzaam. En zoals hieronder staat beschreven er hangt inderdaad een relaxte sfeer in de praktijk, hierdoor voel je je direct op je gemak bij haar en gaat het allemaal “vanzelf”.

  Ik zou iedereen aanbevelen om bij Laura in de praktijk langs te gaan. Na je eerste afspraak merk je namelijk al gelijk een positief verschil.

 3. MvE schreef:

  Ongeveer 5 maanden geleden kwam ik bij Laura, omdat ik dacht een allergie te hebben ontwikkeld en wilde weten waar ik allergisch voor was en of/hoe ik er vanaf kon komen. Dat had ik dus verkeerd gedacht… al bij de intake en eerste sessie werd me duidelijk dat ik helemaal niet allergisch was, maar te maken had met een reactie van mijn lichaam op zaken waar ik me niet van bewust was. De sessies helpen mij bij het bewust worden, zaken aan te pakken of een plek te geven.

  De klachten namen eigenlijk al heel snel af en voel me inmiddels veel beter, zelfverzekerder en sta een stuk positiever in het leven.

  Als je de site van Laura hebt gevonden en deze stukjes leest dan denk ik dat de interesse eigenlijk al gewekt is en moet je het misschien gewoon eens proberen.

  • Nanette S. schreef:

   Ben bij Laura terecht gekomen door hooikoorts klachten en werkt echt super. Ik heb geen klachten meer en heel veel andere klachten zijn ook weg. Neem de stap en probeer het! Ik voel me super goed.

 4. MSBL schreef:

  Wat ben ik blij dat ik via, via bij Laura in haar praktijk terecht ben gekomen. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik mij direct op mijn gemak. Haar deskundigheid en kennis gaven voor mij al gauw het gevoel dat ik op de juiste plek was om mijn ‘hormonale disbalans’ probleem aan te pakken.

  Al bij het intake gesprek kwam naar voren dat de oorzaken veel invloed hadden gehad in mijn leven. Ik had hier zelf nooit over nagedacht. Nu ik een aantal maanden verder ben, heb ik veel geleerd over wie ik ben. Bewustwording van de oorzaken en het leren te vertrouwen op mijn gevoel heb ik (terug) gekregen. Het ‘hormonale disbalans’ probleem is verholpen ook mijn omgeving merkt positieve veranderingen. Dit is mij dankzij Laura gelukt en dit gun ik ook een ander. Uiteindelijk doe je het zelf maar je wordt wel op de goede weg geholpen.

 5. Mylène van der Beek schreef:

  Ik ben bij Laura terecht gekomen ivm stress, spanningen en lichamelijke klachten. Ze is een enorm warm en fijn persoon die je allereerst enorm op je gemak stelt. Tijdens de sessies ben ik dingen over mijzelf te weten gekomen die ik in alle jaren met psychologen en ‘praten’ nooit bedacht had of wist van mijzelf. Het feit dat Laura met mijn lijf communiceert en niet met mijn hoofd zorgt ervoor dat er echt geluisterd wordt naar wat ik nodig heb. Mentaal ben ik zo ontzettend sterk geworden en heb ik zoveel inzicht gekregen in mijzelf. Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en weer emoties toe te laten. Elke keer weer ben ik stomverbaast over de uitkomsten van de testen/ sessies en stap ik zoveel wijzer naar buiten. Ik heb mijn kracht teruggevonden en daar ben ik Laura enorm dankbaar voor.

 6. EB schreef:

  Laura kwam on mijn leven als een vriendin van mijn dochter. Tijdens het eten bij ons thuis vertelde zij over haar werk en werd ik enorm nieuwsgierig.
  Al jaren heb ik last vam stress en pijnen in mijn lichaam.
  Door vragen te stellen aan mijn lichaam zijn we er achter gekomen dat de meeste van mijn klachten terug te leiden zijn naar mijn jeugd. Door die inzichten ben ik mezelf eindelijk beter gaan begrijpen en kan ik mijn klachten verklaren en er mee aan de slag.
  Ik ben rustiger geworden en voel me weer sterker en heb meer zelfvertrouwen dat er op mijn werk voor gezorgd heeft dat ik weer gezien wordt en gewaardeerd om wie ik ben en dat is zo’n ontzettend fijn gevoel.
  Nu ligt de focus op het durven opeisen van mijn eigen ruimte want ik denk te veel aan anderen en niet aan mezelf en daar heb ik ook klachten door.
  Door haar deskundigheid weet Laura de informatie die ze vraagt aan mijn lichaam goed te vertalen en helpt ze me liefdevol en met begrip.

 7. DdJ schreef:

  Als ondernemer heb ik een druk leven. Ruim een half jaar geleden kwam ik helaas voor de tweede keer in mijn leven in een Burn-Out situatie terecht. In eerste instantie wil je als volwassen man de klachten en de situatie liever niet erkennen, maar op enig moment kun je er niet meer omheen; je functioneert niet goed meer. Ik had klachten zoals; slapeloosheid, het ontbreken van focus, concentratie en ik werd gespannen door het minste of geringste wat er op mijn pad kwam. Ik werd door de huisarts doorverwezen naar een psycholoog, vastbesloten om beter te worden heb ik mijn bestaande behandeling gecombineerd met de Kinesiologie behandelingen van Laura Zijdenbos. Dit bleek voor mij de perfecte combinatie waardoor de twee behandelmethoden elkaar heel goed aanvulden. Ik heb de sessies met Laura als bijzonder prettig ervaren, ze komt deskundig over en wist na een inventarisatie als snel waar mijn probleempunten en de oorzaken daarvan zaten. In diverse sessies heeft zij in volgorde van prioriteit en behoefte mijn klachten met succes aangepakt. Nu ruim een half jaar later pak ik langzaam de draad van mijn leven weer op als een betere en sterkere vorm van mijzelf. Laura bedankt!

 8. JvH schreef:

  Zelf als klein meisje heb ik heel veel meegemaakt wat ik eigenlijk nooit allemaal verwerkt heb en wat mij nu in het dagelijks leven in de weg staat. Zo had ik enorme pijn in mijn linkerbovenbeen, eczeem, ontzettende hoofdpijn, druk op mijn longen, jeuk op mijn hoofd en was ik kwaad op alles en iedereen. De huisarts gooide het op astma of iets anders en van kuurtje tot kuurtje tot röntgenfoto en weer terug tobde ik voort. Niemand leek mij te begrijpen. Tot ik via m’n vriendin bij Laura terecht kwam. Ik dacht dit is m’n laatste “redmiddel”. Eerst vond ik het allemaal maar vaag met je spieren en dat je lichaam ook “praat”, maar daar ben ik wel van terug gekomen. In een woord WAUW! Na de eerste behandeling merkte ik al dat mijn benauwdheid en pijn in longen minder werd. Na de tweede behandeling gaven mensen in mijn omgeving aan dat ze me rustiger vonden en dat ik minder “hak op de tak” gedrag vertoonde. Zelf heb ik zelden meer hoofdpijn, voel ik me sterker en kijk ik op een andere manier naar hoe mijn omgeving mij benadert. Daarentegen ben ik wel super blij dat als ik eventjes in de knoop zit of een vraag heb ..ik Laura altijd mag berichten en ze dan vrijwel meteen antwoordt. Ook ben ik blij dat ik om de twee weken terug ga voor een afspraak. Elke keer heb ik weer zin in een nieuwe behandeling bij Laura om mezelf te ontwikkelen…

  De laatste keer bedankte ik haar. Laura zei toen dat ik mezelf moet bedanken…dit vond ik een hele mooie..zelf ben je degene die alle stappen zet met hulp van Laura ! Kortom dikke vette aanrader.

 9. KH schreef:

  Met meerdere lichamelijke klachten kwam ik bij Laura, bij de intake was er al een hele ontspannen sfeer en voelde ik me gelijk welkom. Ze legde uit wat we gingen doen, en stelde een aantal vragen aan me! Na de intake waren er al best wat dingen duidelijker voor me geworden. We besloten over 2 weken weer af te spreken, ik had stof tot nadenken. Ook de 2e keer was erg fijn, we bespraken dingen ze vertelde meer over chakra’s en ik kreeg een aantal druppels die ik in nam. Ik had al minder klachten en ook na dit gesprek opende ik mijn ogen nog meer. Ik ervaarde al veel minder lichamelijke klachten! Na ook nog een voedingsschema samengesteld te krijgen ging het helemaal de goede kant op.
  Fijn om je zo snel vertrouwd met iemand te voelen, en dat het me ook echt geholpen heeft. Ik voel me zowel lichamelijk als geestelijk beter in mijn vel! Bedankt!

 10. Elvira schreef:

  Laura heb ik in december vorig jaar leren kennen, en naast dat ik meteen onder de indruk was van haar vak, heeft ze ook een hele fijne, toegankelijke persoonlijkheid. Ze stelt je enorm op je gemak, luistert écht naar wat je zegt, en denkt/leeft heel erg met je mee.

  Ik was enorm onder de indruk van haar werkwijze en hoe goed ze de dingen op de juiste manier weet aan te halen. Ze geeft een duidelijke uitleg en neemt de tijd voor je. Naar mijn meningen zouden veel meer mensen op de hoogte moeten zijn van Laura’s kinesiologie behandelingen, dan zouden er een stuk minder onnodige pijntjes, kwaaltjes en problemen zijn!

 11. Andrea schreef:

  Laura geeft mooie nieuwe inzichten en perspectieven tijdens de behandelingen. Het deed me goed dat er eindelijk eens verder werd gekeken en dat we samen de diepere laag konden bereiken. Met de tips kun je thuis aan de slag om zachter tegen jezelf te zijn en alles goed te relativeren. Laura is eerlijk, discreet en integer. Super bedankt!

 12. Sarianne schreef:

  Review

  Een aantal maanden geleden ben ik bij Laura terecht gekomen. Ik had al eerder therapie en coaching gehad voor onverwerkt trauma uit het verleden maar hoe goed ze mij ook probeerden te helpen, ik kwam niet van mijn klachten af. De laatste twee jaar zocht ik mijn troost vooral in eten wat resulteerde in boulimia. Bij Laura zijn we op zoek gegaan naar de oorzaak en ik heb geleerd naar mijn lichaam en naar mijn gevoel te luisteren. Na een paar sessies voelde ik mij al stukken beter en ik ben nu al een paar weken van mijn eetbuien af! Ik voel me zoveel gelukkiger en positiever:-). Ik zou iedereen aanraden om contact met Laura op te nemen. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, en de behandelingen geven echt resultaat!
  Lieve Laura, nogmaals bedankt!!

 13. Demi schreef:

  Review

  Inmiddels bijna 3 maanden geleden ben ik bij Laura terecht gekomen. Ik had last van meerdere lichamelijke klachten en slikte hiernaast al ruim 6 jaar antidepressiva. Laura heeft mijn ogen geopend. Zij wist mijn klachten precies te weerleggen en de oorsprong hiervan te benoemen. Nooit had ik gedacht dat mijn klachten een veel diepere betekenis hadden. Laura heeft mij de afgelopen tijd enorm geholpen om te groeien en te overwinnen. Zij helpt mij met het afbouwen van mijn antidepressiva waarvan ik eerst dacht niet meer zonder te kunnen. Zij helpt mij te reflecteren en een betere versie van mezelf te worden. Laura helpt mij de liefde voor mezelf terug te vinden, waar ik haar nu al enorm dankbaar voor ben.

  Ik heb enorm veel baat bij de behandelingen. Ook is Laura heel eerlijk en een fijn persoon om mee te praten. Je voelt je op je gemak bij haar en weet dat je alles bij haar kwijt kunt. Lieve Laura, bedankt dat jij in mijn leven bent gekomen!

 14. LB schreef:

  In mei 2017 is bij mij de ziekte van Crohn geconstateerd. Een vervelende darm ziekte waar ik zowel fysiek als mentaal veel klachten van ervaar. Nu sinds een paar weken zit ik bij Laura en ik heb mij in jaren niet zo lekker gevoeld. De pijnklachten zijn een stuk verminderd en daarnaast zit ik mentaal ook een stuk lekkerder in mijn vel. Laura heeft een hele warme en positieve aura die ik meteen kon aanvoelen en daardoor dus ook meteen op mijn gemak voelde. Laura bedankt voor deze mooie en positieve ervaring!!

 15. LdV schreef:

  Medio juni 2020, via via kennisgemaakt met Laura. Mijn klachten, komen onder andere door een aantal gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Een aantal zijn terug te leiden naar mijn babytijd, maar ook latere ervaringen, hebben er toe geleid dat een aantal geestelijke en lichamelijke klachten, mij zeker in de relationele sfeer beperkte.
  Tijdens de intake bij Laura, werden al gauw een aantal zaken duidelijk. Er is door Laura een helder beeld gegeven, hoe wij het een en ander aan gaan pakken.
  De aanpak, is gebaseerd op de kennis en kunde vanuit Laura, maar zeker ook een stukje huiswerk. Door de verschillende oefeningen, literatuur over het specifieke onderwerp, en tijdens de sessies, een stuk zelfreflectie. Op een positieve manier confronterend, maar zeker bijdragend aan het herstel / genezingsproces. Waar daarbij ook heel prettig is, dat Laura een verslag, met daarin de behandelingen weergegeven en waar de klachten zich met name manifesteerde. Het is een boeiend naslagwerk geworden.
  De behandelingen door Laura, zijn plezierig, en bijzonder rustgevend, door deze aanpak gun je jezelf de gelegenheid om even een stapje terug te doen, uit de hectiek van alledag.
  Wij zijn nu in de afrondende fase, en ik kan wel zeggen dat ik er weer klaar voor ben, sterker, vitaler, en het leven lacht mij weer toe.

  Veel dank aan Laura verschuldigd, en zij is zeker een aanrader

 16. Kathy Dijkhuizen schreef:

  In juli had ik mijn eerste afspraak bij Laura, via via ben ik bij haar terecht gekomen wegens mijn klachten – Migraine – Eerst een intake gesprek en twee weken later de eerste echte behandeling . De aanpak was voor mij helemaal nieuw en geen seconde spijt van gehad dat ik ben geweest.

  Na mijn eerste echte behandeling heb ik tips van Laura meegekregen – stoppen met de pil – en ook over mijn privé leven wat er eigenlijk allemaal mee te maken had.
  Dit heb ik na mijn behandeling gelijk opgepakt en gestopt met de pil en ik kan je zeggen, ik heb 4 maanden geen migraine meer gehad, zelf had ik het eigenlijk niet door tot dat mijn vriend tegen mij zei – heb je het niet gemerkt ? – uh nee.. – je hebt geen migraine meer gehad – gekke is dat ik het zelf niet eens door had en wauw wauw wauw wat ben ik hier blij mee.
  Migraine heeft zoveel impact op je lichaam, privé en werk en dit is gewoon nu helemaal anders.

  Ik ben stukken vrolijker, zit super goed in mijn vel en kan gewoon weer normaal werken zonder dat ik mij weer moet afmelden omdat ik migraine heb en gewoon weer leuke dingen kan doen zonder dat ik mij moet ziek melden.

  Hierdoor ben ik ook echt anders gaan kijken naar mijn leven en dit heeft mij zo erg veranderd dat ik iedereen Laura kan aanraden, want zo zie je maar wat migraine en de pil wel niet met je lichaam kan doen.

  Laura heel heel heel veel dank voor alles zodat ik nu mijn leven kan lijden zonder de pijn van migraine! <3

 17. Jantine schreef:

  Ik kwam bij Laura voor ernstige blaas en nierproblemen die moeilijk te behandelen waren via de gewone geneeskunde. Ik slikte al 8 maanden antibiotica. Via een vriendin kwam ik bij Laura terecht. Enorm fijn gesprek en direct zoveel over mijzelf geleerd. Ik ben echt maar enkele keren geweest. Ik ben van de antibiotica af. Het is rustig nu. Enkel nog herstel. Maar een hele belangrijke bijkomstigheid is dat ik door mijn ADHD altijd erg onrustig was. Laura heeft mij in balans gebracht en ik voel me voor het eerst in mijn leven rustig. Dat is al een aantal maanden zo. Ik voel me zo in balans. Die paar consulten zijn echt life changing geweest.

 18. Romy schreef:

  Ik ben bij Laura terechtgekomen voor mijn angsten. Ik ben inmiddels een aantal sessies bezig, en merk direct dat ik me weer fitter ga voelen. De behandeling is erg rustgevend en helder qua informatie.

  Ik zou de behandelingen zeker aanraden om weer beter in je vel te gaan zitten!

 19. Anna schreef:

  Ik ben een tijdje terug al bij Laura terecht gekomen voor diverse klachten waar zij mij goed mee heeft geholpen. Ik vind het ook een hele bijzondere manier van behandelen. Dat je je eigen lichaam via haar kan uitlezen is echt uniek! En het klopt altijd. Ik ben laatst weer voor een behandeling geweest omdat ik al een hele tijd last had van acne en buik klachten. Binnen 1 behandeling heeft zij dit kunnen verhelpen! En daarnaast geeft zij ook inzichten waar bepaalde klachten vandaan komen zodat je daar mee aan de slag kunt en rekening mee kunt houden. Als ik bij haar vandaan kom ben ik weer geaard en in balans 🙂

 20. Anjelina schreef:

  Na een gesprek met Laura besloot ik om een afspraak bij haar in te plannen. Ik zat al langere tijd niet goed in mijn vel, maar kon er maar niet achterkomen hoe dit nu kwam. Na de eerste sessie ben ik heel diep gegaan, maar al snel voelde ik mij een stuk sterker, zekerder en beter in mijn vel. Inmiddels heb ik mijn tweede sessie gehad en kwamen er wederom erg interessante dingen aan het licht. Dingen die ik bij een psycholoog nooit over mezelf te weten gekomen ben. De sessies hebben mij tot nu toe zoveel waardevolle informatie gebracht en ik kan er ook echt iets mee. Ik kijk enorm uit naar de volgende sessies.

 21. Beau schreef:

  Voor ik Laura leerde kennen was ik nog niet bekend met de behandelmethode van Kinesiologie maar het heeft mij positief verrast. Ik ben pas net begonnen met mijn sessies bij Laura en ik merk nu al zoveel verschil. Uit de eerste sessies heb ik al zoveel waardevolle informatie kunnen halen waar ik direct mee aan de slag kon. Ik zit beter in mijn vel en Laura leert mij weer het vertrouwen terug te krijgen in mezelf en in mijn lichaam. Ik denk dat iedereen hier beter van kan worden! Van Laura heb ik geleerd dat je zoveel meer kan dan jezelf denkt. Zij is dat duwtje in de rug dat ik nodig had om daar weer in te geloven.

 22. Besime schreef:

  De eerste keer bij Laura wist ik niet wat ik ervan kon verwachten. Maar Laura is eerlijk, professioneel en meelevend. Ze neemt al je klachten serieus en luistert naar je zonder oordeel. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Laura straalt een warme en positieve energie uit. En dat is erg fijn. Je voelt je meteen welkom. Laura is erg deskundig en heeft veel kennis. Mijn klachten zijn zeker verminderd. En door Laura ben ik meer geaard en heb ik meer energie. Laura laat je zien wat voor mogelijkheden er zijn. Ik raad iedereen Laura aan, zij is onwijs goed in haar werk en weet precies wat ze doet om ervoor te zorgen dat jij de goede kant op gaat in welke vorm dan ook. Daarnaast maakt Laura ook erg mooie sieraden met helende stenen. Heel erg bedankt lieve Laura voor al je tijd en hulp!

 23. Martijn schreef:

  Sinds ongeveer een half jaar ben ik bij Laura onder behandeling. Laura kende ik al persoonlijk, voordat ik een traject bij haar ben begonnen. Ik kampte met hevige, progressieve vermoeidheidsklachten en heb uiteindelijk Laura hierbij om hulp gevraagd. Ik ben zelf niet zo’n hulpvrager, maar ik kon uit de gesprekken met Laura wel concluderen dat zij erg vaardig en communicatief sterk, eerlijk en rechtvaardig is.

  Bij mijn intake gesprek kwam al snel naar voren dat ik in een burn-out zat, alleen erkende ik die zelf nog niet. Laura kon dat uit haar testen naar voren halen, althans, mijn lichaam vertelde dat aan ons. Een maand later viel ik daadwerkelijk om..

  In de eerste fase van mijn burn-out gaf de behandeling mij daadwerkelijk kracht en inzicht in wat problemen waren op dat moment. Ik merkte dat het mij hielp om erdoorheen te komen; het bracht mij letterlijk weer meer in balans.
  Niet alleen de testen of behandelingen deden het werk, maar überhaupt het praten met Laura is fijn. De werkplek voelt als een fijne setting, zij een superfijne persoonlijkheid om mee te werken en je voelt je echt gehoord en begrepen. Zij is eerlijk en recht doorzee; soms confronterend, maar op een constructieve manier.
  Nu een half jaar later zijn we al een heel stuk verder, ik ben een stuk stabieler en we merken echt de progressie. We zijn er nog niet, maar zonder Laura zou ik zeker nog niet staan waar ik nu sta. Daar ben ik super dankbaar voor.

 24. Tamara schreef:

  Mijn batterij was op. Een drukke baan, jong gezin en een sociaal leven zorgden ervoor dat ik veel ballen aan het hoog houden was en geen ruimte en energie meer over had om voor mijzelf te zorgen.
  Hierdoor ervaarde ik veel stress gerelateerde klachten zoals een lage prikkelverwerking, moeheid, lage weerstand en emotioneel was ik op. Ik wist dat er wat moest gaan veranderen, maar hoe.
  Ik kwam bij Laura terecht. Vooral wanneer je emotioneel niet goed in je vel zit is een eerste indruk van belang om je wel aan zoiets over te kunnen geven. Laura gaf mij al direct een fijn gevoel. Ik voelde me welkom en begrepen. Ze neemt echt de tijd voor je en kan heel goed luisteren en denkt met je mee.
  De uitkomsten na de check van mijn lichaam waren voor mij heel herkenbaar. Na 3 bezoeken was het voor mij al een wereld van verschil. Ik stond weer met beide benen op de grond, straalde weer en had weer energie. Dat viel in mijn omgeving door anderen ook op.
  Het was de juiste beslissing om naar Laura toe te gaan.
  Ik ben haar erg dankbaar en kan haar aan iedereen aanbevelen!

 25. Rachelle schreef:

  Ik ben bij Laura gekomen toen ik in een hele emotionele tijd van mijn leven zat. Mijn relatie van 15 jaar was net verbroken en door stress veel lichamelijke klachten en sliep en at amper. Ook had ik geen idee wat ik nu wilde en wie ik nu eigenlijk was. Laura heeft me daar in korte tijd heel erg in geholpen en zit weer lekker in mijn vel! Kan het iedereen aanraden 🙂

 26. Lindsey schreef:

  Ik ken Laura al van onze studie tijd. Maar we hebben buiten elkaar te volgen op social media geen contact meer gehad. Ondertussen had ik wel gezien dat Laura zich om had laten scholen en kinesioloog is geworden. Leuk om te zien, maar ik had er weinig mee. Totdat ik corona kreeg en maanden later nog steeds niet van mijn klachten af was. Ik was er klaar mee, een huisarts doet niets het heeft tijd nodig. Nou het had lang genoeg geduurd dus tijd om een afspraak bij Laura te maken. Baat het niet dan schaad het niet dacht ik. Maar al vanaf de eerste ontmoeting wist ik dat ik de goede keuze had gemaakt. Het was niet alleen de corona maar nog zoveel meer. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik me een ander mens voel die iedere dag stapjes maakt om de beste versie van zichzelf te zijn en vooral mezelf te accepteren zoals ik ben. De situatie binnen het gezin is een stuk aangenamer geworden. Het verleden wat ik dacht afgesloten te hebben was dichterbij dan ik ook maar dacht, dit was erg confronterend, maar ook verhelderend. Uiteindelijk heb ik de energie gevonden om bijna dagelijks te wandelen en ook het sporten weer op te pakken waar ik 5 maanden lang geen energie voor heb gehad. Uiteindelijk dus ontzettend blij met de stap die ik heb gezet naar Laura toe. Eindelijk kan ik het accepteren om voor mezelf te kiezen zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezin of werk. Ik ben er nog niet, maar ben blij met ieder stapje wat ik nu maak.

 27. Iris schreef:

  Ik heb nu een aantal sessies gehad bij Laura.
  En wat een verschil heeft dit al gemaakt. Wauw!
  Ik zit zoveel lekkerder in m’n vel.
  Mijn hoofdpijn/migraine is zoveel minder geworden. En ik leer mezelf en mijn lichaam steeds beter kennen dankzij de inzichten die Laura me heeft gegeven.
  Vanaf het begin voelde ik mij erg op m’n gemak bij Laura. De sessies zijn erg fijn en bijzonder. Het geeft iedere keer weer nieuwe kennis en inzichten om mee aan de slag te gaan. Laura is erg deskundig en heeft een hele fijne energie.
  Ik kan het iedereen aanraden en ik kijk alweer uit naar een volgende sessie.
  Lieve Laura, super bedankt voor het verschil wat jij hebt weten te maken in mijn leven. Ben je hier erg dankbaar voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten
Hi, hoe kan ik je van dienst zijn?