Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinesiologiepraktijk Be in Balance

Hieronder treft u informatie aan over de praktijk en de kwaliteitsstandaard die ik hanteer. Gelieve dit door te nemen, voor uw bezoek aan de praktijk.

In de praktijk komen veel mensen met allergische klachten. Het is daarom van belang dat u geen sterke parfum, deodorant, haarlak e.d. gebruikt als u op consult komt. Ook is roken in de buurt van de praktijk en kleding die naar rookt ruikt niet toegestaan.

In de praktijk mag om dezelfde reden niet gegeten of gedronken worden ook niet door kleine kinderen.

Wanneer u behandeld bent voor overgevoeligheden is het aan te raden geen zwaar lichamelijke oefeningen te doen binnen 6 uur na de behandeling.

Drink veel water na een behandeling en zorg dat u goed gegeten heeft wanneer u een allergiebehandeling ondergaat.

Wanneer u voor uw zoon of dochter een afspraak heeft gemaakt, mag u uiteraard bij de intake/consult in de praktijk aanwezig zijn. Wanneer er meerdere kinderen mee komen naar de praktijk, gelieve dit van te voren aan te geven. Wanneer u als volwassene graag iemand mee wilt nemen naar de praktijk, ook graag even van te voren aangeven.

Medicatie en vitamines/mineralen die u gebruikt mag u meenemen naar de intake.

De behandeling stoort geen enkele andere behandeling, u kunt gewoon doorgaan met uw medicatie  en/of andere therapieën.

Mocht u een afspraak willen afzeggen of verzetten om welke reden dan ook, kan dat maximaal 24 uur van te voren. Indien u een afspraak op maandag hebt kan deze uiterlijk de vrijdag daarvoor afgezegd worden. Zo voorkomt u dat ik de factuur toch moet uitschrijven.

U ontvangt een factuur bij elke behandeling. Ik hanteer een betaaltermijn van 14 dagen.

Begin met chatten
Hi, hoe kan ik je van dienst zijn?